Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.

Sociale interesse kun je niet kopen

Na bijna 40 jaar teamleider te zijn geweest stopt Gerrit deze week met zijn werk bij Pantar. In die tijd heeft hij de organisatie zien veranderen van een sociale werkplaats naar een sociaal ontwikkelbedrijf.

Pantar en Groene bouwhekken: Mooie buurten en baankansen

Bouwplaatsen maken een buurt niet erg aantrekkelijk. Kale metalen hekken rondom machines en zand. Hoe anders is het achter Amsterdam CS. Waar 150 houten hekken met plantenbakken de bouwplaats langs het IJ opfleuren. Ze maken niet alleen de omgeving mooier. Maar zorgen ook dat Amsterdammers, voor wie het hebben van een baan niet vanzelfsprekend is, weer kansen krijgen.

Ellekes Keuken

Dankzij bevlogen ondernemers als Elleke Palmen, kan Pantar mensen begeleiden in werk. Ellekes Keuken is een inspirerend verhaal over duurzaamheid, ondernemen en samenwerken.

Maggie en Pantar

Jarenlang lukte het Maggie niet om passend werk te vinden. Tot ze bij Pantar aan de slag ging. “Het voelde hier meteen als een warm thuis."

  • Succesverhaal Gino

Focussen op wat iemand wél kan

"Bij Pantar blijven we steeds kijken naar waar onze medewerkers blij van worden." “We blijven focussen op wat iemand wél kan” Druk pratend schuift Gino (17) aan de overlegtafel [...]

  • Dylan en Pierre

Een nieuwe baan voor Pierre

Na ruim 30 jaar bij Pantar te hebben gewerkt zet Pierre een spannende stap. Lees hier hoe deze stap heel goed voor hem uitpakt. “Hij weet nu dat er hier een vaste plek voor hem is, dat geeft rust.", aldus zijn nieuwe werkgever.

Anja en Mahteme

Door corona wordt er veel thuisgewerkt. Dus bedacht teamleider Anja dat haar team eens per week zou kunnen ‘thuiswerken’ met online cursussen.

Koda en Pantar

Sinds kort worden er in het naaiatelier van Pantar prachtige mondkapjes gemaakt in opdracht van Koda Amsterdam.

  • Irma bij Pantar

Irma en Pantar

Lees het verhaal van Irma. Bij Pantar maakt Irma kennis met het werken in de catering. Door dit werk kan ze een nieuwe stap in haar leven gaan maken.

  • Jimmy en pantar

Jimmy en Pantar

Lees het verhaal van Jimmy. Voor Jimmy is zijn baan als schoonmaker bij Pantar de perfecte formule voor structuur en regelmaat in zijn leven.

  • Burak en pantar

Burak en Pantar

Lees het verhaal van Burak. Of je nu komt om een fiets te stallen of een OV-fiets te huren, Burak staat alle klanten vriendelijk en rustig te woord.

  • Boldking en pantar

Boldking en Pantar

Onze samenwerking met Boldking loopt al vijf jaar vrijwel altijd gladjes. Reden voor het online scheermessenmerk om hier extra aandacht aan te besteden in hun communicatie.

  • Ria en pantar

Ria en Pantar

Lees het verhaal van Ria. Na jarenlang thuis geweest te zijn voor de kinderen is ze nu weer lekker aan het werk. Buiten, waar ze bezig kan zijn.

  • Stefano en pantar

Stefano en Pantar

Stage lopen bij Pantar is een mooie start van een route naar betaald werk. Stefano leert hoe het sleutelen aan fietsen zijn werk kan worden.

  • Hasan en pantar

Hasan en Pantar

Lees het verhaal van Hasan. Hij kwam als vluchteling vanuit Somalië naar Nederland. Nu verzorgt hij het groen in de stad.