Producten laten maken en bewerken

Steeds meer jonge ondernemers en bedrijven weten de weg naar Pantar te vinden om hun product te laten maken of bewerken. Bij onze medewerkers van de houtwerkplaats, mozaïekafdeling, fietsenwerkplaats, tech-afdeling of ons naaiatelier is jouw werk in goede handen. Ben je op zoek naar een partner voor de (de)montage of assemblage van jouw product? Onze ervaren productiemedewerkers beschikken over de juiste technische vaardigheden.

Ambachten werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Ambachten werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Sociaal ondernemen met Pantar

Wat jouw opdracht ook is, door samen te werken met Pantar creëer je meerwaarde voor jouw organisatie, onze medewerkers en draag je bij aan een inclusieve samenleving.

Meer weten over sociaal ondernemen met Pantar?

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze accountmanager.

Kennismaken

#waardeinwerk

Bekijk hier de inspirerende #waardeinwerk verhalen over Ambachten van Pantar.

Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Sociale interesse kun je niet kopen

Na bijna 40 jaar teamleider te zijn geweest stopt Gerrit deze week met zijn werk bij Pantar. In die tijd heeft hij de organisatie zien veranderen van een sociale werkplaats naar een sociaal ontwikkelbedrijf.

Pantar en Groene bouwhekken: Mooie buurten en baankansen

Bouwplaatsen maken een buurt niet erg aantrekkelijk. Kale metalen hekken rondom machines en zand. Hoe anders is het achter Amsterdam CS. Waar 150 houten hekken met plantenbakken de bouwplaats langs het IJ opfleuren. Ze maken niet alleen de omgeving mooier. Maar zorgen ook dat Amsterdammers, voor wie het hebben van een baan niet vanzelfsprekend is, weer kansen krijgen.