Sociaal ondernemen met Pantar

Sociaal ondernemen met Pantar betekent invulling geven aan jouw social return. Samenwerken met ons is samen werken aan een inclusieve samenleving. Wij zijn het grootste sociaal ontwikkelbedrijf van Amsterdam en omgeving. Onze expertise is om competenties van medewerkers inzichtelijk te maken, (verder) te ontwikkelen en te benutten met als doel om hun kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

“Ik heb altijd als doel gehad om zo sociaal mogelijk te ondernemen. Als ieder bedrijf een beetje zijn best doet, is er voor iederéén plek in de samenleving. Pantar, WSP en Upperbloom starten met onder andere het onderhouden van onze plantensets, magazijnwerkzaamheden en het klaarzetten van bestellingen.”

– Tom van Ruitenbeek, medeoprichter Upperbloom

“Ik heb altijd als doel gehad om zo sociaal mogelijk te ondernemen. Als ieder bedrijf een beetje zijn best doen, is er voor iederéén plek in de samenleving. Pantar, WSP en Upperbloom starten met onder andere het onderhouden van onze plantensets, magazijnwerkzaamheden en het klaarzetten van bestellingen”

– Tom van Ruitenbeek, medeoprichter Upperbloom

Wat is sociaal ondernemen met Pantar?

Je hebt werk en wij hebben medewerkers die dat werk voor je uitvoeren. Jouw opdracht voor werk biedt onze medewerkers de kans om te groeien in hun werk. Zodat ze met grote of kleine stappen vooruit komen en hun talenten ontwikkelen. Wij begeleiden onze medewerkers waar zij dat nodig hebben.

Onze gemotiveerde medewerkers werken op twee manieren:

  • Op locatie: ze komen naar jouw bedrijf om de werkopdracht succesvol uit te voeren
  • In onze werkplaatsen: ze werken met tijd en aandacht aan jouw werkopdracht op een van onze locaties

Wil je weten wat Pantar voor jouw werkopdracht kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze accountmanager.

Kennismaken

Deze organisaties gingen je voor

Sociale ondernemingen: gemeente Amsterdam, ARTIS, PostNL, HvA, Heijmans en AMC

Deze organisaties gingen je voor

Sociale ondernemingen: gemeente Amsterdam, ARTIS, PostNL, HvA, Heijmans en AMC

Soort werkzaamheden

Wij bieden een grote diversiteit aan werkzaamheden in 5 verschillende sectoren: Ambachten, Facilitair, Groen, Industrie en Logistiek. Kijk hieronder per sector wat we voor je kunnen betekenen.

Ambachten

Zoek je een partner voor (de)montage of assemblage van jouw product? Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste technische vaardigheden.

Ambachten

Facilitair

Een schoon gebouw, goede koffie en een lekkere lunch?

Onze medewerkers zorgen graag voor jouw kantoor en medewerkers.

Facilitair

Groen

Onze medewerkers onderhouden het groen in de openbare ruimte, telen planten, steken en knippen stekken en verzorgen de planten in jouw kantoor.

Groen

Industrie

Heb je producten om te verpakken, herpakken of om in te pakken? In onze productiehallen verpakken of sorteren onze medewerkers producten snel en hygiënisch.

Industrie

Logistiek

Van het terreinbeheer tot reiniging, afvalinzameling en pakketjes bezorgen. Onze medewerkers brengen personen en goederen naar de plaatsen waar ze moeten zijn.

Logistiek

Bedrijfsscan

Wil je weten hoe jouw organisatie invulling kan geven aan social return? Met onze gratis bedrijfsscan brengen onze accountmanagers jouw mogelijkheden voor sociaal ondernemen in kaart. Vraag nu onze gratis bedrijfsscan aan.

Bedrijfscan

Social return in de praktijk

In deze video zie je hoe de gemeente Diemen haar sporthal vernieuwde en daarbij samen met ons ook meewerkt aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Meer info over sociaal ondernemen?

Onze accountmanagers hebben kennis over social return binnen verschillende bedrijven en bespreken graag de kansen die social return beidt. Maak een afspraak voor een kennismakinggesprek en kom te weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kennismaken

Ellen Bos – accountmanager

“Wij hebben het ook liever over de kansen die social return biedt voor beide partijen dan over een verplichting.”

Clemens Pasman – accountmanager

“Als grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam bieden we veel mogelijkheden voor social return.”

Social return & gemeente

De gemeente Amsterdam vraagt aan haar opdrachtnemers om iets sociaals terug te doen. Dit noemen we social return. Ontdek hier hoe jouw bedrijf een sociale bijdrage kan leveren aan Amsterdam.

Social return & gemeente

Participatiewet

De participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden. Ook mensen die kunnen werken, maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redden. Lees hier meer over de participatiewet.

Participatiewet

Jaarverslag van Pantar

In ons jaarverslag kijken we terug op onze resultaten en belichten we enkele hoogtepunten. Dit doen we met verhalen, video’s, cijfers en foto’s. Lees hier ons jaarverslag.

Jaarverslag