Passend werk vinden voor jouw cliënt

Heeft jouw cliënt werkervaring of begeleiding nodig om beter voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan? Bij Pantar krijgt jouw cliënt de kans om zich te ontwikkelen, te groeien en een plek op de arbeidsmarkt te (her)vinden. Met een op maat gemaakt arbeidsfittraject zorgen we dat toekomstige werknemers een goede basis van praktijkervaring krijgen. Zo kan jouw cliënt vol zelfvertrouwen op zoek gaan naar passend werk, buiten of binnen Pantar. Verder bieden wij stages voor leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs (ProVSO). Zoek je werk voor jouw cliënt? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met een ontwikkelcoach of bekijk onze openstaande vacatures.

Kennismakingsgesprek
Vacatures

Werkervaring voor jouw cliënt

Onze specialisatie is mensen met een arbeidsbeperking te begeleiden naar en op de arbeidsmarkt. Zij hebben bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Of ze hebben lang niet gewerkt door andere problemen, zoals een verslaving. Het maakt niet uit welke achtergrond of beperking iemand heeft. Wij zorgen dat jouw cliënt werkervaring, begeleiding en ontwikkelmogelijkheden krijgt, zodat jouw cliënt de eerste stappen zet naar betaald en leuk werk.

Werkervaring voor jouw cliënt

Onze specialisatie is mensen met een arbeidsbeperking te begeleiden naar en op de arbeidsmarkt. Onze medewerkers hebben bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijk of psychische beperking. Of ze hebben lang niet gewerkt door andere problemen, zoals een verslaving. Het maakt niet uit welke achtergrond of beperking iemand heeft. Wij zorgen dat jouw cliënt werkervaring, begeleiding en ontwikkelmogelijkheden krijgt, zodat jouw cliënt de eerste stappen zet naar betaald en leuk werk.

Arbeidsfittraject op maat

Met ons arbeidsfittraject op maat regelen we samen een passende werkplek voor jouw cliënt. Ook kijken we naar de behoefte en mogelijkheden om cursussen te volgen en certificaten te halen.

Voor wie hebben we arbeidsfittrajecten?

  • Medewerkers in een 2e spoortraject (RAP-traject)
  • Statushouders
  • Ex-gedetineerden
  • Ex-dak- en thuislozen
  • Jongeren met een intensieve begeleidingsbehoefte
  • Mensen die vanuit dagbesteding de stap zetten naar betaald werk

Meer weten over de werkmogelijkheden voor jouw cliënt? Neem dan contact op met een ontwikkelcoach.

Meer weten?

Stages ProVSO

Wij hebben stageplekken voor leerlingen uit het praktijk- en voortgezet speciaal onderwijs (ProVSO). De leerlingen leren bij ons écht werken en deelnemen aan het arbeidsproces.

Tijdens een stageperiode besteden we aandacht aan:

  • Ontwikkelen van competenties
  • Versterken van het arbeidsperspectief
  • De uitstroommogelijkheden naar betaald werk

Mocht een leerling een indicatie beschut werk krijgen, dan is een vast dienstverband bij ons mogelijk.

Stage voor ProVSO

Een betaalde baan

Zoek je een geschikte werkplek voor jouw cliënt?
We hebben werkplekken in vijf verschillende sectoren: Ambachten, Facilitair, Groen, Industrie en Logistiek.

Met een grote diversiteit in werksoorten is er bij ons altijd wel een geschikte leer- of werkplek voor jouw cliënt te vinden. Bekijk hier de openstaande vacatures.

Vacatures

Een betaalde baan

Zoek je een geschikte werkplek voor jouw cliënt? We hebben werkplekken in vijf verschillende sectoren: Ambachten, Facilitair, Groen, Industrie en Logistiek.

Met een grote diversiteit in werksoorten is er bij ons altijd wel een geschikte leer- of werkplek voor jouw cliënt te vinden. Bekijk hier de openstaande vacatures.

Vacatures

Pantar Ontwikkel Methodiek (POM)

Tijdens arbeidsfittrajecten en stages brengt Pantar de competenties en vaardigheden van medewerkers in beeld met de Pantar Ontwikkel Methodiek (POM). Deze methode zorgt voor een optimale match tussen medewerker en werk. Met de POM krijgen we een actueel beeld van de mogelijkheden van onze medewerkers en kunnen we ze gericht volgen in hun ontwikkeling.

Meer weten over onze methodiek? Neem dan contact op met een ontwikkelcoach of bekijk onze video.

Meer weten?

Meer over Pantar

Aan ruim 3000 collega’s met een arbeidsbeperking bieden wij werk, begeleiding en veel aandacht voor hun ontwikkeling. Lees hier meer over onze organisatie en ons verhaal.

Meer over Pantar

Jaarverslag van Pantar

In ons jaarverslag kijken we terug op onze resultaten en belichten we enkele hoogtepunten. Dit doen we met verhalen, video’s, cijfers en foto’s. Lees hier ons jaarverslag.

Jaarverslag Pantar

#waardeinwerk verhalen