Met plezier en lerend werken

Wil je graag werken, maar red je het niet op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning? Zoek je een betekenisvolle baan waar je met plezier, voldoening en bevlogenheid kan werken? En wil je tijdens het werk ook leren? Dan zijn wij een goede werkgever voor je.

Als medewerker bij Pantar doe je belangrijk werk voor de stad en onze opdrachtgevers. Samen met jou bespreken we wat je kunt en wilt, maar ook wat je lastig vindt tijdens het werken. Wij bieden werkplekken in 5 verschillende sectoren: Ambachten, Facilitair, Groen, Industrie en Logistiek. Zo vinden we altijd werk wat bij je past. Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Vacatures

Wat wil je leren?

Wil je graag iets leren om zo weer een stap verder te komen? Bij ons krijg je alle ruimte om te leren en mag je fouten maken. Je zet stappen vooruit, en als het nodig is een stapje terug. Zo leg je een stevige basis voor een volgende stap of vind je een passende werkplek, binnen of buiten Pantar. Wil je weten wat we voor andere medewerkers hebben betekend? Lees dan onze #waardeinwerk verhalen.

#waardeinwerk verhalen

Wat wil je leren?

Wil je graag iets leren om zo weer een stap verder te komen? Bij Pantar krijg je alle ruimte om te leren. Wil je graag certificaten of een diploma halen? Vind je samenwerken of zelfstandig werken lastig? Of heb je problemen waar je beter mee wil leren omgaan? Samen met jou bespreken we wat je wilt en wat er mogelijk is. Bij ons krijg je de kans om ervaring op te doen en om je te ontwikkelen. Je mag bij ons leren en fouten maken. Je zet stappen vooruit, en als het nodig is een stapje terug. Zo leg je een stevige basis voor een volgende stap of vind je een passende werkplek, binnen of buiten Pantar.

Bekijk onze vacatures

Bekijk de openstaande vacatures of er een mooie betaalde baan voor je tussen staat. Wil je meer weten over werken bij Pantar? Neem dan contact op met een van onze ontwikkelcoaches via instroom@pantar.nl.

Zaalbeheerder UvA

Wil jij werken op de Universiteit van Amsterdam en houd jij van een nette en opgeruimde omgeving? Dan is de functie van Zaalbeheerder bij de UvA iets voor jou! Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Vacature Barista medewerker

Barista medewerker

Hou jij van koffie en wil je helpen om de maandagochtend van medewerkers en gasten van Pantar leuker te maken? Dan is dit je kans om als barista te komen werken. In deze functie zet je de lekkerste koffie en ben je een echte gastheer/vrouw voor de gasten en medewerkers van Pantar in je ‘eigen winkel’.

Bekijk de vacature
Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair medewerker

Ben jij iemand die graag contact hebt met mensen en houd je van aanpakken? Dan is de functie Facilitair medewerker voor onze trainingslocatie iets voor jou. Je bent dan samen met collega’s verantwoordelijk voor het doen en laten in- en om het gebouw.

Bekijk de vacature
Schoonmaak & Service medewerkers bij Schiphol - Asito

Schoonmaak & Service medewerker

Heb je Schiphol altijd een dynamische omgeving gevonden? Dit is nu je kans om op Schiphol te komen werken! In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse reizigersgebieden.

Bekijk de vacature
Voorvrouw afdeling textiel

Voorman/-vrouw afdeling Textiel

Krijg jij energie van het aansturen van een team en heb jij een passie voor het vermaken van stoffen? Dan is de functie Voorman/-vrouw op de Textielafdeling van Pantar misschien iets voor jou!

Bekijk de vacature
Medewerkers houtwerkplaats

Medewerker Houtwerkplaats

Vind je het leuk om met hout bezig te zijn en heb je ervaring? Dan is werken op de timmerfabriek van Pantar misschien iets voor jou!

Bekijk de vacature
Productiemedewerker textiel

Productiemedewerker Textiel

Ben jij handig met een naaimachine en werk je graag met collega’s aan een mooi eindproduct? Dan is werken op de Textielafdeling van Pantar misschien iets voor jou!

Bekijk de vacature

Palenbeheer

Vind jij gemakkelijk de weg, dan is Pantar op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Toezichthouder

Sta je sterk in je schoenen en ben je alert? Ben je communicatief vaardig en niet bang om in te grijpen en medewerkers aan te spreken? Dan is de functie van toezichthouder iets voor jou! Een verantwoordelijke baan die nooit saai is.

Bekijk de vacature

Pantrymedewerker UvA

Zou jij graag op de Universiteit van Amsterdam willen werken en ben jij niet vies van een schoonmaakklusje? Dan is de functie van Pantrymedewerker bij de Universiteit van Amsterdam iets voor jou. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Fietscoach UvA

Durf jij op mensen af te stappen en ben je graag buiten? Dan is werken als fietscoach bij Pantar misschien iets voor jou. Als fietscoach zorg je dat iedereen de pleinen en straten rond de universiteit of hogeschool netjes houdt. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Beheerder parkeergarage

Beheerder parkeergarage

Ben jij een visitekaartje voor Amsterdam? Houd jij je hoofd koel, ook op drukke dagen? Kun jij goed zelfstandig werken? Dan is werken als beheerder parkeergarages misschien wel iets voor jou! Als beheerder ontvang je bezoekers in de parkeergarage en sta je ze met raad en daad bij. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Beschut werk bij Pantar

Beschut werk bij Pantar

Wil jij graag werken en ben je daarbij aangewezen op een beschutte (beschermde) werkomgeving? Dan kan Pantar iets voor jou betekenen, wij bieden beschutte werkplekken met extra begeleiding.

Bekijk de vacature

Schoonmaker kantoren

Wil je als schoonmaker via Pantar werken bij de Gemeente Amsterdam? Dan zoeken wij jou! In deze functie onderhoud je samen met je collega’s kantoorpanden op unieke locaties in Amsterdam, zodat die er weer schoon en netjes uitzien. Hier leg je een stevige basis voor een volgende stap op de arbeidsmarkt

Bekijk de vacature
Vacature Voorman of -vrouw schoonmaak

Voorman/Voorvrouw Schoonmaker

Krijg jij energie van het aansturen van een team schoonmakers? Ben je zelfstandig, kan je goed overzicht bewaren en coördineer je graag de dagelijkse werkzaamheden? Dan is de functie van Voorvrouw/Voorman schoonmaak iets voor jou!

Bekijk de vacature
Mobiel Schoonmaak Team Pantar

Mobiel Schoonmaak Team

Hou je van vrijheid? Wil je in een team werken? En wil je samen met je team in een eigen bus op verschillende plekken in Amsterdam werken? Dan zoekt het Mobiele Team jou!

Bekijk de vacature

Chauffeur

Zit je graag op de weg en ben je servicegericht? Dan is de functie chauffeur bij de afdeling Transport misschien iets voor jou. Als chauffeur vervoer je personen of pakketten van A naar B. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Voorvrouw bij Pantar

Meewerkend voorman/voorvrouw

Leer je graag en heb je de ambitie om een stap naar leidinggevende te zetten? Dan is het werk van voorman/vrouw misschien iets voor jou. In deze baan leer je een team aansturen en collega’s te motiveren door tactvol te handelen.

Bekijk de vacature

Transportplanner

Ben je servicegericht en heb je alles goed op een rijtje? Dan is de functie transportplanner misschien iets voor jou. Als transportplanner zorg je dat alle ritten vlekkeloos verlopen. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Medewerker catering/keuken

Medewerker catering/keuken

Houd je van werken in de keuken en zorg je graag voor lekkere gerechten? Dan is de functie als cateringmedewerker echt iets voor jou. In deze functie werk je in een bedrijfskantine en zorg je dat er lekkere lunches klaar staan en de kantine er netjes uit ziet. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature
Beheerder Fietsenstalling

Beheerder Fietsenstalling

Ben jij een visitekaartje voor Amsterdam? Houd jij je hoofd koel, ook op drukke dagen? Dan is werken als beheerder fietsenstalling misschien wel iets voor jou! Als beheerder ontvang je fietsers en sta je ze met raad en daad bij. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Servicemedewerker UvA

Lijkt het je leuk om te werken tussen studenten op de Hogeschool van Amsterdam en houd je van een nette omgeving? Als servicemedewerker maak je de studieruimte netjes. Werk dat de moeite waard is.

Bekijk de vacature

Terreinbeheerder UvA

Houd jij van buitenwerken? En help je graag mee de omgeving netjes te houden? Als terreinbeheerder zorg je ervoor dat het terrein opgeruimd blijft. Je hebt verschillende taken; van het legen van rolcontainers tot het helpen bij een verhuizing.

Bekijk de vacature
Medewerker Schilderen

Medewerker Schilderen

Vind je het leuk om te schilderen en heb je ervaring, dan is werken bij de schilders van Pantar misschien iets voor jou!.

Bekijk de vacature
Groenmedewerker UvA

Medewerker Groen

Vind je het leuk om buiten te werken en wil je je graag ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou. De werkzaamheden zijn o.a. schoffelen en harken, onkruid wieden, bladruimen en seizoensgebonden werkzaamheden zoals snoeien en bosmaaien.

Bekijk de vacature