Groen gemaakt door Pantar

Onze medewerkers in de Groen-sector telen planten, steken en knippen stekken, assembleren tuinartikelen en verzorgen de planten in jouw kantoor. Ook onderhouden onze medewerkers het hele jaar door parken en ander groen in de openbare ruimte. Pantar is jouw flexibele partner voor het beheer van jouw openbare groen en interieurbeplanting.

Groen werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Groen werkzaamheden

Onze medewerkers verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden:

Sociaal ondernemen met Pantar

Wat jouw opdracht ook is, door samen te werken met Pantar creëer je meerwaarde voor jouw organisatie, onze medewerkers en draag je bij aan een inclusieve samenleving.

Meer weten over sociaal ondernemen met Pantar?

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze accountmanager.

Kennismaken
Pantar Groenafdeling

#waardeinwerk

Bekijk hier de inspirerende #waardeinwerk verhalen over groen diensten van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.

Pantar en Groene bouwhekken: Mooie buurten en baankansen

Bouwplaatsen maken een buurt niet erg aantrekkelijk. Kale metalen hekken rondom machines en zand. Hoe anders is het achter Amsterdam CS. Waar 150 houten hekken met plantenbakken de bouwplaats langs het IJ opfleuren. Ze maken niet alleen de omgeving mooier. Maar zorgen ook dat Amsterdammers, voor wie het hebben van een baan niet vanzelfsprekend is, weer kansen krijgen.