Een mooie tweedehands fiets

Voor €80- €200 koop je een mooie tweedehands fiets. Mensen met stadspas kunnen een fiets kopen voor een gereduceerd tarief, vanaf €70. Met een opgeknapte fiets van Pantar, kies je voor duurzaam en social return, het milieu en de medemens.

De openingstijden van onze fietsenwinkel aan Strekkerweg 51 in Amsterdam Noord zijn van maandag tot vrijdag, van 9:15 uur tot 15:15 uur. Let op! Verkochte fietsen worden geleverd met 1 maand garantie, m.u.v. lekke banden.

Goed advies

De fietsenwinkel biedt niet alleen prima fietsen tegen een schappelijke prijs, je krijgt er ook nog eens gratis goed advies. Een tevreden klant schreef een enthousiaste mail daarover en bedankte specifiek medewerker Alfred: “Ik ben in tijden niet zo goed geholpen”. Alfred luisterde niet alleen goed en nam de tijd, ook heeft hij humor en “gaat net die extra mile”, aldus de klant. Alfred wilde altijd al met mensen werken en haalt daar trots en voldoening uit.

Meer weten over Pantar?

Social Return

De fietsenwinkel is onderdeel van de fietsenwerkplaats, een van de ambachtensoorten die op de Pantarlocatie Strekkerweg worden uitgeoefend. Op de fietsenwerkplaats werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar Pantar biedt ook startstages aan voor leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs. Ze leren werken met veel aandacht voor ontwikkeling, versterken van het arbeidsmarktperspectief en met een grote diversiteit aan uitstroommogelijkheden naar betaald werk.

Bijvoorbeeld: Stagiair Stefano heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. “Ik ben gegroeid en ik ben al best ver gekomen in de fietstechniek. Daar ben ik trots op. Vorig jaar wist ik niet eens hoe ik trappers moest monteren, nu wel. Nog steeds vraag ik dingen aan Gerrit, maar soms zegt hij: ‘Dat weet je wel Stefano.’ Ik vind werken bij Pantar leuker dan school. Dit is mijn passie. Hier ben ik op mijn plek.”