“Ook talent van arbeid mag niet ‘wasted’ worden.”

Unwaste en Pantar, samen voor duurzaam en inclusief

Unwaste vindt sinaasappelschillen en koffiedik te mooi om weg te gooien. Daarom geeft Unwaste ze een nieuw leven in verzorgingsproducten, zodat je er elke dag de schoonheid van kunt ervaren. Daarbij hebben ze ook nog eens oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met een sociale component.

Bart Aupers, Co-founder van Unwaste: “Ook talent van arbeid mag wat ons betreft niet ‘wasted’ worden. Daarom werken we graag samen met Pantar voor een inclusief proces in onze operaties!”

De zeepjes van Unwaste worden bij Pantar op Kriekenoord ingepakt door mensen met een arbeidsbeperking. Pantarmedewerkers vinden het altijd leuk wanneer er weer een opdracht van Unwaste te doen staat. Het inpakken gebeurt met de hand, de stickers worden tegenwoordig gedrukt met een inktjetprinter die heel nauwkeurige informatie kan verwerken.

Bart, oprichter van Unwaste en Isabelle, creatieve marketeer Unwaste, waren onlangs op bezoek bij Pantar. De samenwerking tussen Pantar en Unwaste zorgt ervoor dat een mooi duurzaam en circulair product ook nog eens bijdraagt aan een inclusieve arbeidsmarkt. Win-win, noemen we dat!

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

  • Medewerker die technisch werk uitvoert

Technisch werk

Maak bij Gino niet de opmerking dat wie bij Pantar werkt weinig kan. Bij Tech vond Gino een rustige werkplek, zonder dat het saai is.