De Mercuur in beeld en aan het woord.

Pantar en De Mercuur

Bij het Amsterdamse metaalbewerkingsbedrijf De Mercuur zijn al sinds jaren tientallen Pantarmedewerkers gedetacheerd. Ze werken er met veel plezier en in grote harmonie met De Mercuurcollega’s. In deze klantvideo vertelt teamleider Peter Neuhaus wat het werken bij De Mercuur zo leuk maakt en hoe je een medewerkersteam hecht en tevreden houdt. Naast Peter zien we ook collega’s en de directeur van De Mercuur in beeld en aan het woord.

Dankzij samenwerking met bedrijven als De Mercuur kunnen onze collega’s aan het werk en maken we samen de arbeidsmarkt een stukje inclusiever.

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.