“Je leert weer wat anders en je wordt ook volwassener”

Vloer Boenen neemt medewerkers Pantar over

Vloer Boenen onderhoudt, renoveert en legt vloeren op een duurzame manier. Maar niet alleen hun manier van werken is duurzaam, zij voeren ook een duurzaam personeelsbeleid. De onlangs getekende samenwerking met Pantar is daar het bewijs van.

Mohammed maakt de overstap

Mohammed startte zijn loopbaan bij Pantar op de Strekkerweg en vervolgde deze bij de UvA op het Science Park. Hier kwam hij in contact met Frits Hoogewoonink, mede-eigenaar van Vloer Boenen. Mohammed en Frits raakten in gesprek over een overstap van Pantar naar een dienstverband met Vloer Boenen. En zo geschiedde. “Frits heeft mij een tijdje zien werken en zei dat ik mijn werk altijd op tijd en serieus deed”, vertelt Mohammed in de video.

Een goede combinatie

Zowel Mohammed als Frits zijn erg blij met de overstap van Mohammed naar Vloer Boenen. Want “je leert weer wat anders en je wordt ook volwassener” zegt Mohammed. “Ik beschouw ze eigenlijk als mijn eigen kinderen, terwijl ik weet dat ik ze constant moet blijven begeleiden. Maar die aandacht ervaren we als zeer prettig en dat is gewoon een goede combinatie”, vertelt Frits.

Mede mogelijk gemaakt door

Pantar heeft een langdurig samenwerkingsverband met UvA/HvA op facilitair gebied. Medewerkers komen in dienst bij Pantar via het WSP van de gemeente. Pantar leidt ze op en laat ze werkervaring opdoen op de UvA/HvA. En daarna stromen ze uit bij één van de facilitaire partijen met wie de UvA/HvA samenwerkt. Bijvoorbeeld bij Vloer Boenen. “Treintjes” noemt Ron Kempers, afdelingshoofd, deze samenwerking. De UvA/HvA is een ontwikkelbedrijf. Ron: “En dat willen ze ook voor onze medewerkers zijn. Ze vinden het belangrijk dat mensen doorstromen. Daarom vereisen ze van hun contractpartijen dat ze samenwerken met Pantar.”

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

  • Medewerker die technisch werk uitvoert

Technisch werk

Maak bij Gino niet de opmerking dat wie bij Pantar werkt weinig kan. Bij Tech vond Gino een rustige werkplek, zonder dat het saai is.