“Zo werken we mooi samen aan een inclusieve arbeidsmarkt”

Video: Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal Gemeente Diemen

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan in Diemen is bijna klaar. Gemeente Diemen koos in het kader van ‘social return’ voor een samenwerking met Pantar. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal en sociaal tintje. Prachtige meubels, houten wandelementen, jashaken en elementen voor op de tribunes komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar gerold.

Accountmanager Bas Ritzen van Pantar en aannemer Wind Design & Build van de nieuwe sporthal zaten al in het begin van het project met elkaar om tafel. Dat zij samen wilden werken was duidelijk, de vraag was: wat heeft de timmerwerkplaats van Pantar nodig en welke klussen zijn geschikt? Ritzen: ‘De mensen van Pantar werken in hun eigen timmerwerkplaats en dat is met een reden. Hier krijgen ze de begeleiding die ze nodig hebben. Samen met de aannemer hebben we gekeken welke producten we konden maken voor de sporthal.’

In deze korte video zien en horen we hoe dit project succesvol gestalte heeft gekregen. Dank aan Gemeente Diemen en aannemer Wind Design & Build voor de prettige samenwerking. Samen maken we zo de arbeidsmarkt een stuk inclusiever.

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.