“2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar.”

Pantar Jaarbericht 2020 online

Het sociaal jaarverslag 2020 is vanaf vandaag te bekijken op Jaarverslag 2020 – Pantar.

We hebben gekozen voor een digitale versie, deels omdat het duurzamer is (geen papierverspilling), maar ook omdat we relatief veel videomateriaal hebben gemaakt in het afgelopen coronajaar. Het zou jammer zijn om dat niet te gebruiken. Uiteraard is het wel mogelijk om ook een pdf-versie te printen. Deze pdf-versie kun je als ‘printversie’ aanklikken in de inhoudsopgave online, of als speciaal icoon op onze website.

2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar. Een jaar waarin de betekenis van werk voor veel van onze collega’s extra duidelijk werd. Het gaf structuur, rust en veiligheid in een tijd en wereld die allesbehalve rustig en veilig voelde. We hebben zo toch als een baken kunnen dienen in een woelige periode. Ons sociaal jaarverslag is een mix van verhalen en cijfers. Er volgt nog een financieel jaarverslag dat binnenkort op onze website te downloaden zal zijn.

Heeft u verder vragen, opmerkingen of anderszins behoefte aan contact met ons? Schroom niet en stuur een mail, we gaan graag met u in gesprek:
communicatie@pantar.nl

Sociaal jaarverslag 2020

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Pantar en Groene bouwhekken: Mooie buurten en baankansen

Bouwplaatsen maken een buurt niet erg aantrekkelijk. Kale metalen hekken rondom machines en zand. Hoe anders is het achter Amsterdam CS. Waar 150 houten hekken met plantenbakken de bouwplaats langs het IJ opfleuren. Ze maken niet alleen de omgeving mooier. Maar zorgen ook dat Amsterdammers, voor wie het hebben van een baan niet vanzelfsprekend is, weer kansen krijgen.