“2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar.”

Pantar Jaarbericht 2020 online

Het sociaal jaarverslag 2020 is vanaf vandaag te bekijken op Jaarverslag 2020 – Pantar.

We hebben gekozen voor een digitale versie, deels omdat het duurzamer is (geen papierverspilling), maar ook omdat we relatief veel videomateriaal hebben gemaakt in het afgelopen coronajaar. Het zou jammer zijn om dat niet te gebruiken. Uiteraard is het wel mogelijk om ook een pdf-versie te printen. Deze pdf-versie kun je als ‘printversie’ aanklikken in de inhoudsopgave online, of als speciaal icoon op onze website.

2020 was voor iedereen bij Pantar een bijzonder jaar. Een jaar waarin de betekenis van werk voor veel van onze collega’s extra duidelijk werd. Het gaf structuur, rust en veiligheid in een tijd en wereld die allesbehalve rustig en veilig voelde. We hebben zo toch als een baken kunnen dienen in een woelige periode. Ons sociaal jaarverslag is een mix van verhalen en cijfers. Er volgt nog een financieel jaarverslag dat binnenkort op onze website te downloaden zal zijn.

Heeft u verder vragen, opmerkingen of anderszins behoefte aan contact met ons? Schroom niet en stuur een mail, we gaan graag met u in gesprek:
communicatie@pantar.nl

Sociaal jaarverslag 2020

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.