Het WSP Groot Amsterdam – waar Pantar een onderdeel van is -, de 99 van Amsterdam en Onbeperkt aan de slag organiseren een dag die helemaal in het teken staat van de uitvoering van het Sociaal Akkoord. Daarbinnen is afgesproken dat mensen met een arbeidsbeperking aan het werk geholpen worden. Overheid en Bedrijfsleven slaan de handen ineen en zorgen er samen voor dat er 125.000 banen zijn in 2026.

Om een positieve impuls te geven aan het Sociaal Akkoord en te laten zien dat je gezamenlijk resultaten kan boeken, organiseren we deze dag.

De dag bestaat uit een verschillende programmaonderdelen;

  • start met een ontbijt voor topbestuurders
  • drie meet en greets (in de regio Groot Amsterdam) tussen werkgevers en werkzoekenden
  • de jaarvergadering van de 99 van Amsterdam v
  • ondertekening van 99 arbeidsovereenkomsten

Aanmelden voor meet & greet?

Als werkgever gelooft u in inclusiviteit: sterker nog: u ziet dit niet als iets bijzonders maar als een normaal gegeven. Per slot van rekening is uw personeelsbestand een afspiegeling van de maatschappij. Het blijkt alleen moeilijk om mensen met een beperking te vinden en aan te nemen. Het is van belang dat werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking elkaar makkelijk vinden. Groots Amsterdam op 13 juni biedt hiervoor kansen. Meer info en aanmelden: http://www.grootsamsterdam.nl/