Corona-update

De regering heeft gisteren strengere maatregelen afgekondigd in verband met de coronacrisis. Deze maatregelen zijn vooral gericht op het gedrag van mensen in privé-situaties. Bij Pantar vinden we het belangrijk dat we de structuur en veiligheid die werk kan bieden voor onze medewerkers behouden blijft.

We blijven daarom zoveel mogelijk open, al werken we wel met een veel lagere bezetting. Voor het werk op onze eigen terreinen geldt dat we alle maatregelen getroffen hebben om risico’s zo goed mogelijk te beperken. Voor het werk in de openbare ruimte, bijvoorbeeld in het groen en bij de schoonmaak houden we nauw contact met de gemeente om te zien hoe we dat in goede banen kunnen leiden.

Onze teamleiders houden dagelijks contact met collega’s die thuis zitten. Dat zijn mensen met klachten, een kwetsbare gezondheid of mensen die in risicogebieden zijn geweest of in contact met besmette mensen. We laten niemand vallen en doen er alles aan om samen door deze crisis te komen.

We bekijken elke dag nauwgezet of onze aanpak nog goed werkt en waar we moeten bijstellen. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via communicatie@pantar.nl