Werkgebieden pantar
Pantar
Werkgebieden pantar
Werkgebieden pantar

Transportplanner

Ben je servicegericht en heb je alles goed op een rijtje? Dan is de functie transportplanner misschien iets voor jou. Als transportplanner zorg je dat alle ritten vlekkeloos verlopen. Werk dat de moeite waard is.

Dit ga je doen

Als Transportplanner plan je de ritten voor het goederen- en personenvervoer. Je stelt ze bij als dat nodig is. Je zorgt voor een bemanningslijst en maakt de week-en dagroosters. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs m.b.t alle planningszaken en denkt mee over het optimaliseren van de processen. Je houdt contact met de teamleiders, de klanten en de chauffeurs.

Dit ben jij

  • Je kunt goed lezen, schrijven en rekenen en hebt kennis van Excel, PTV en GPS.
  • Je kan goed omgaan met de computer en bent telefonisch sterk.
  • Je hebt kennis van de routes in Amsterdam en omstreken.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed samen werken.
  • Je bent communicatief vaardig en bedenkt zelf oplossingen.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Dit zijn wij

Wij zijn Pantar. Een bijzonder bedrijf waar iedereen een kans krijgt. En waar we beseffen dat werk ongelofelijk belangrijk is.

Dit bieden wij

Je krijgt een inwerktraject en in het begin word je gekoppeld aan een buddy. Je krijgt de kans om ervaring op te doen, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je legt een stevige basis voor een volgende stap, binnen of buiten Pantar. Je komt in een team met collega’s en een teamleider die voor je klaarstaan. Past het werk bij jou en jij bij ons? Dan bieden we je een betaalde baan.

Meer informatie of aanmelden?

Bel dan met onze afdeling instroom, telefoonnummer 020-4168000, of stuur een e-mail naar instroom@pantar.nl.

Aanmelden