Werkgebieden pantar
Pantar
Werkgebieden pantar
Werkgebieden pantar

Medewerker Groen

Vind je het leuk om buiten te werken en wil je je graag ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou. De werkzaamheden zijn o.a. schoffelen en harken, onkruid wieden, bladruimen en seizoensgebonden werkzaamheden zoals snoeien en bosmaaien. Om het werk uit te kunnen voeren moet je fysiek sterk en flexibel inzetbaar zijn en vind je het leuk om in een team te werken. Je kunt verschillende certificaten halen. In deze functie onderhoud jij o.a. de parken, straten en plantsoenen van onze mooie stad. Werk dat de moeite waard is.

Dit ga je doen

Als Groenmedewerker op de Universiteit van Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het groen onderhoud van het buiten terrein. Je houdt je o.a. bezig met schoffelen, harken bosmaaien en bladblazen. Daarnaast zal je samenwerken met de terreinbeheerders, met hen zorg je ervoor dat het terrein netjes en schoon is en je bent verantwoordelijk voor de afvalverwerking.

Dit ben jij

  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Jouw gehoor en zicht zijn goed.
  • Je kan de hele dag lopen, staan en zwaar tillen.
  • Je kan overweg met machines, zoals de bosmaaier
    (of je vindt het leuk om dit te leren).
  • Je vindt het fijn om buiten te werken
Groenmedewerker UvA

Dit zijn wij

Wij zijn Pantar. Een bijzonder bedrijf waar iedereen een kans krijgt. En waar we beseffen dat werk ongelofelijk belangrijk is.

Dit bieden wij

Je krijgt de kans om ervaring op te doen, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je legt een stevige basis voor een volgende stap, binnen of buiten Pantar. Je komt in een team met collega’s en een teamleider die voor je klaarstaan. Past het werk bij jou en jij bij ons? Dan bieden we je een betaalde baan.

Meer informatie of aanmelden?

Bel dan met onze afdeling instroom, telefoonnummer 020-4168000, of stuur een e-mail naar instroom@pantar.nl.

Aanmelden