“Iedereen is hier zichzelf.”

Boldking en Pantar

Onze samenwerking met Boldking loopt al vijf jaar vrijwel altijd gladjes. Reden voor het online scheermessenmerk om hier extra aandacht aan te besteden in hun communicatie.

Mooie plaatjes

Voor aansprekende foto’s op de website en in een boekje bij hun scheersets veranderden onze inpakmedewerkers alsof het niets was in ware modellen. Het leverde een vrolijke sessie op in hal 2 en het magazijn, met mooie plaatjes bij een goed verhaal.

Behendig en snel

Head of operations Emilie Baan: “We laten hier sinds onze oprichting al onze scheersets inpakken. Dat zijn soms wel acht verschillende producten. Het team werkt altijd behendig en snel. Soms wel 15.000 sets in een paar dagen.”

Kind aan huis

Emilie is kind aan huis in het magazijn en wordt altijd warm ontvangen. “Iedereen is hier zichzelf. Dat is nog het allerleukste aan de samenwerking. De teamleiders zijn ook heel flexibel. Als er een keer iets niet goed gaat, wordt het altijd snel weer opgelost.”

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.

Sociale interesse kun je niet kopen

Na bijna 40 jaar teamleider te zijn geweest stopt Gerrit deze week met zijn werk bij Pantar. In die tijd heeft hij de organisatie zien veranderen van een sociale werkplaats naar een sociaal ontwikkelbedrijf.

Pantar en Groene bouwhekken: Mooie buurten en baankansen

Bouwplaatsen maken een buurt niet erg aantrekkelijk. Kale metalen hekken rondom machines en zand. Hoe anders is het achter Amsterdam CS. Waar 150 houten hekken met plantenbakken de bouwplaats langs het IJ opfleuren. Ze maken niet alleen de omgeving mooier. Maar zorgen ook dat Amsterdammers, voor wie het hebben van een baan niet vanzelfsprekend is, weer kansen krijgen.