“Iedereen is hier zichzelf.”

Boldking en Pantar

Onze samenwerking met Boldking loopt al vijf jaar vrijwel altijd gladjes. Reden voor het online scheermessenmerk om hier extra aandacht aan te besteden in hun communicatie.

Mooie plaatjes

Voor aansprekende foto’s op de website en in een boekje bij hun scheersets veranderden onze inpakmedewerkers alsof het niets was in ware modellen. Het leverde een vrolijke sessie op in hal 2 en het magazijn, met mooie plaatjes bij een goed verhaal.

Behendig en snel

Head of operations Emilie Baan: “We laten hier sinds onze oprichting al onze scheersets inpakken. Dat zijn soms wel acht verschillende producten. Het team werkt altijd behendig en snel. Soms wel 15.000 sets in een paar dagen.”

Kind aan huis

Emilie is kind aan huis in het magazijn en wordt altijd warm ontvangen. “Iedereen is hier zichzelf. Dat is nog het allerleukste aan de samenwerking. De teamleiders zijn ook heel flexibel. Als er een keer iets niet goed gaat, wordt het altijd snel weer opgelost.”

#waardeinwerk

Bekijk hier onze andere inspirerende #waardeinwerk verhalen.

Pantar timmert mee aan nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan is bijna klaar. Na de kerstvakantie kan hier volop gesport worden. Daarna wordt de bestaande hal opgeknapt. Door de medewerking van Pantar krijgt dit project een extra lokaal, sociaal én duurzaam tintje. De nieuwe tribunes, prachtige meubels, houten wandelementen en jassenhaken komen namelijk uit de timmerwerkplaats van Pantar.

Charlène – voorvrouw Groen (Werkbrigade)

“Is in het groen werken iets voor jou?”, vroeg de medewerker van de Dienst Werk & Inkomen. “Echt niet, daar heb ik helemaal geen ervaring mee”, was Charlènes eerste reactie. Ze kon toen niet bedenken hoe deze vraag haar leven totaal zou veranderen.